به گزارش مشرق، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: بر اساس نتایج مطالعات متعدد، خشونت خانوادگی در جریان همهگیری کرونا در آمریکا افزایش داشته است.
در تازهترین مطالعه در این زمینه که با مشارکت یک جرم شناس و دو اقتصاددان انجام گرفته و نتایج آن منتشر شده است، محققان خاطر نشان کردهاند شواهد بسیاری وجود دارد دال بر آنکه هر گاه دسترسی به الکل آسانتر میشود، سطح خشونتها افزایش مییابد.
مثلا، هم موارد دستگیری به علت جرایم خشن و هم احتمال آنکه افراد قربانی جرایم خشن شوند، پس از سن ۲۱ سالگی که سن قانونی مصرف مشروبات الکلی در آمریکاست، افزایش مییابد. مردان مست که همسران شان را کتک میزنند، تصویری روشن در همه فرهنگها است و این موضوع را شواهد علمی فراوانی تایید میکند که زیادهروی در مصرف مشروبات الکلی را به ویژه با خشونت خانوادگی ارتباط میدهد.
به گفته این محققان، دستورات قرنطینه خانگی در ایام کرونا امری غیرمعمول بوده است از آن جهت که دولتها به ندرت چنین محدودیتهای شبانهروزی را در مورد ترددها اعمال میکنند. با توجه به اضطراب و فشار ناشی از این همهگیری و از آنجائیکه افراد مست و قربانیان با هم در یک مکان بسته و بدون نظارت پلیس به سر میبرند، مسلما خشونت خانوادگی تشدید میشود.
به عبارتی، طولانی شدن مدت زمان حضور اعضای خشن خانواده با هم در منزل و مصرف بیشتر مشروبات الکلی در خانه با تعطیلی مراکز عمومی تاثیر قابل توجهی بر افزایش پیوسته خشونتهای خانوادگی در آمریکا داشته است.